Meld je HMD-activiteit aan via de website!

Meld je HMD-activiteit aan via de website!

Wil je zelf iets organiseren rondom Holocaust Memorial Day 2016? Vergeet dan niet om activiteiten aan te melden op de website www.holocaust-memorial-day.nl. Groot, klein, op school of op het sportveld. Wat voor HMD-activiteit je ook organiseert, wij vinden het belangrijk om te weten! Meld je activiteit daarom snel aan via de website. Op de uitlegpagina staat precies beschreven hoe je dit kunt doen.

De organisatoren van de eerste vijf evenementen die worden aangemeld ontvangen de bundel Moedige Mensen, Helden in Oorlogstijd. Deze bundel is gebaseerd op een gedurende ruim twee jaar verschenen rubriek waarin medewerkers van het NIOD hun binnen en buitenlandse ‘helden’ presenteerden, als tegenwicht tegen de moderne neiging tot minimalisering van het verzet.

Extra publiciteit

Rondom Holocaust Memorial Day zullen we alle activiteiten uitlichten, prominent op de homepage van de website zetten en via onze nieuwsbrief en (media)kanalen promoten. Dit betekent dus gratis publiciteit voor je evenement! Stuur ons daarom vooral beeldmateriaal, informatie en persberichten. Dat kan simpel, door een mail te sturen naar hmd@niod.knaw.nl.