Ga direct naar: Inhoud
-

Vacatures bij het NIOD

De combinatie van onderzoek, collecties en maatschappelijke functies maakt het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies tot een uniek instituut om voor te werken.

Het NIOD is een van de onderzoeksinstituten van de KNAW. Door de grote mate van vakinhoudelijke kennis en gedrevenheid van collega's biedt het NIOD een inspirerende werkomgeving. Het NIOD heeft ongeveer 90 medewerkers. Meer informatie over het NIOD is te lezen op de pagina ā€˜Over het NIODā€™.

De KNAW is het excellente genootschap van wetenschappers, adviseert de regering op het gebied van wetenschapsbeoefening en is verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek. Meer informatie is te lezen op de website van de KNAW.

De KNAW staat voor een diverse en inclusieve organisatie en streeft naar een veilige, integere en inclusieve werkcultuur.

Vacatures bij het NIOD

Alle vacatures bij het NIOD worden op deze pagina en op Academic Transfer bekendgemaakt. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Het NIOD heeft op dit moment geen vacatures openstaan.

Contact

Neem voor meer informatie over werken bij het NIOD contact op met de afdeling Personeel & Organisatie: personeelszaken@bb.huc.knaw.nl. Het NIOD wordt ondersteund door het Bedrijfsbureau KNAW Humanities Cluster.

Deel deze pagina
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op
NIOD
Herengracht 380
1016 CJ Amsterdam
020 52 33 800
Openingstijden studiezaal
  • Di - Vr09:00 - 17:30 u
  • Gesloten op maandag